Copiii de la Centrul de zi Sfânta Sofia și-au prezentat lucrările plastice la Biserica Delea Nouă Calist și i-au colindat pe enoriași

Icoane pictate pe sticlă, decorațiuni și felicitări de Crăciun realizate de copiii de la Centrul de zi Sfânta Muceniță Sofia au fost expuse duminică în Biserica Parohiei Delea Nouă Calist din Capitală. În cadrul evenimentului caritabil copiii au susținut și un concert de colinde.

Expoziția organizată de Parohia Delea Nouă Calist din Protoieria Sector 3 a fost intitulată Un dar de Crăciun. Donațiile enoriașilor vor fi folosite pentru susținerea activităților educaționale din cadrul Centrului de zi pentru copii Sfânta Muceniță Sofia al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

După Sfânta Liturghie, copiii au susținut un concert de colinde sub îndrumarea doamnei profesor de muzică Lucica Vîlcan, voluntar al centrului.

Toți copiii au primit din partea parohiei daruri constând în dulciuri și fructe, rechizite, jocuri, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Evenimentul se înscrie în programul centrului intitulat Copiii vestesc Nașterea Domnului, ce constă în susținerea unor spectacole de colinde tradiționale românești la parohii, diverse ONG-uri și instituții.

Foto credit: Centrul de zi Sfânta Sofia

Comentarii Facebook


Știri recente

Săptămâna în imagini: 9 – 15 mai 2022

Legătura dintre biserică și sat, ca o împletire între viața laică și cea religioasă, a putut fi văzută atât în evenimentele organizate la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București în săptămâna precedentă, cât…