Copiii de la Așezământul Social Sfântul Gheorghe din Sebeș au învățat despre situațiile de urgență

Copiii ocrotiți în casa de tip familial din cadrul Așezământului social „Sfântul Gheorghe” din Sebeș au fost informați și educați preventiv săptămâna aceasta cu privire la situațiile de urgență. Acțiunea cu tema „Activitate de informare preventivă” a fost organizată cu ajutorul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba și a fost susținută de maiorul Rodica Rogobete, după cum informează Biroul de Presă al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba.

Copiii, alături de angajații așezământului social, au fost informați și educați pentru formarea unui comportament adecvat în cazul producerii unui incendiu și a altor situații de urgență, precum și despre modului de apelare a numărului unic de urgență 112. Mijloacele și materialele utilizate în cadrul activității informativ – preventive au fost filme educative, pliante, autocolante și afișe.

„Încă de la inaugurarea Așezământului Social „Sfântul Gheorghe”, în anul 2007, a existat și există o legătură între Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba și așezământul nostru, legături concretizate prin vizita copiilor la sediile ISU Alba și Sebeș precum și vizita reprezentanților ISU la așezământ cu diferite informări, dar și cu cadouri pentru copiii ocrotiți” a precizat părintele Gheorghe Marin, coordonatorul Așezământului social „Sfântul Gheorghe” Sebeș.

Comentarii Facebook


Știri recente