Copiii Centrului social „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei, premiați de Muzeul Olteniei

Copiii Centrului social multifuncțional „Best Life” pentru copiii dezavantajați social al Arhiepiscopiei Craiovei au petrecut ieri, 9 septembrie 2014, momente deosebite la Muzeul Olteniei, unde au participat la festivitatea de premiere organizată la finalul Școlii de Vară „BIOS ART”.

Cu acest prilej, beneficiarii așezământului social au primit din partea reprezentanților instituției de cultură craiovene daruri și diplome de prieteni ai naturii, ca rezultat al implicării în activitățile creative din cadrul Secției Științele Naturii. Copilașii le-au mulțumit organizatorilor și le-au răsplătit, la rândul lor, surprizele făcute prin prezentarea unui program artistic constând din cântece si poezii specifice toamnei.

„Copiii s-au bucurat de participarea la acest eveniment festiv, dat fiind că în perioada de vară au fost implicați într-o serie de ateliere de creație animăluțe în fetru, de modelaj în lut, de pictură, acestea fiind câteva dintre atelierele organizate în această perioadă la Muzeul Olteniei. Îi mulțumim doamnei muzeograf Lila Gima, inițiatorul proiectului „BIOS ART în vacanță”, pentru deschiderea și dragostea pe care le-a arătat copiilor, cât și pentru inițierea acestor activități folositoare celor mici”, a precizat Gabriela Firu, coordonatorul Centrului social pentru copii „Best Life”.

Reprezentanții Centrului au amintit de asemenea despre proiectele recreative și educaționale pe care și-au propus să le dezvolte în perioada următoare.

”Odată cu încheierea seriei de activități de vacanță, ne pregătim pentru începerea noului an școlar, prin sprijinirea copiilor în efectuarea temelor și exercițiilor suplimentare pentru materiile școlare. Totodată, ne pregătim și pentru derularea programelor pe care deja le-am inițiat, cât și pentru dezvoltarea unor noi proiecte recreativ – educaționale. Ne-am propus astfel să continuăm colaborarea frumoasă cu Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”, care ne-a sprijinit în tot acest timp, și cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, care de asemenea ne-a fost alături în cadrul activităților culturale din perioada de vacanță”, a subliniat coordonatorul Centrului social pentru copii „Best Life”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…