Continuarea lucrărilor la biserica Parohiei Ortodoxe Române de la Roquetas de Mar – Spania

Cu ajutorul Preabunului Dumnezeu, creștinii de la Parohia Ortodoxă Română Botezul Domnului din Municipiul Roquetas de Mar, împreună cu Preotul Paroh Gheorghe Adrian Fofiu, continuă lucrările la biserica cea nouă.

„S-a reușit să se realizeze instalația electrică în interiorul bisericii, s-au tencuit diaconicoanele, s-au realizat cele două băi, s-a ridicat nivelul în interiorul bisericii și s-a turnat șapa de ciment.

De asemenea, creștinii au răspuns în mod concret, atât prin sprijin financiar cât și prin muncă voluntară, la apelul preotului paroh, așa încât s-a reușit să se cumpere tot materialul pentru gardul de zid ce împrejmuiește biserica și în doar o zi, să se și zidească, cu ajutorul a 22 de voluntari.

Într-o altă zi, cu ajutorul a 12 voluntari, s-au pus capacele pentru gardul de zid și s-au săpat șanțurile pentru cablurile de curent și pentru tuburile de apă. Totodată, s-a cumpărat o parte din materialele necesare pentru realizarea trotuarului din jurul bisericii.

În această perioadă încercăm să ne mobilizăm pentru lucrările care urmează, respectiv pentru realizarea trotuarului, a soclului și tencuirea bisericii cu pastă Raspao, lucrări a căror valoare se ridică la suma de aproximativ 10 000 euro.

Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în mod concret la realizarea lucrărilor de până acum, rugând pe Cel a Cărui Casă se zidește, să reverse binecuvântarea Sa peste cei care iubesc frumusețea Casei Sale”, ne-a declarat Pr. Paroh Pr. Gheorghe Adrian Fofiu.

Comentarii Facebook


Știri recente