Consiliul eparhial şi Adunarea eparhială a Episcopiei Oradiei se reunesc în şedinţe de lucru

La Mănăstirea Sfânta Cruce din Oradea va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie 2017, de la ora 10:00, şedinţa de lucru a Adunării eparhiale a Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, în sesiune ordinară. Întâlnirea va fi precedată, în aceeaşi zi, 21 ianuarie, de la ora 8, de şedinţa Consiliului eparhial al Episcopiei Oradiei. Cele două organisme eparhiale se vor întruni sub președinția Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei.

Cu binecuvântarea și în prezenţa ierarhului Episcopiei Oradiei, în paraclisul Sfântul Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, Sfinţii Ierarhi Atanasie, Chiril şi Ioan cel Milostiv, Patriarhii Alexandriei şi Sfântul Ierarh Nectarie al Pentapolei, Făcătorul de minuni, un sobor de ieromonahi și diaconi va săvârși, sâmbătă, Sfânta Liturghie și slujba de Te-Deum.

În continuare, în paraclisul mănăstirii se va desfășura ședința de lucru a Adunării eparhiale a Episcopiei Oradiei. Pe ordinea de zi se află prezentarea dării de seamă a activităţii pastorale a clerului şi a vieţii religioase a credincioşilor din Eparhie pe anul 2016 şi aprobarea proiectelor de hotărâri înaintate de către Consiliul eparhial, pentru buna desfăşurare a activităţilor Eparhiei, precum şi pentru dinamizarea lucrării pastoral-misionare, cultural-educaţionale şi social-filantropice în anul 2017.

Comentarii Facebook


Știri recente