Consfătuirea profesorilor de Religie din Episcopia Tulcii

La Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” din municipiul Tulcea a avut loc astăzi Consfătuirea profesorilor de Religie din Episcopia Tulcii.

Activitatea s-a desfășurat în amfiteatrul colegiului și a fost deschisă de slujba de Te Deum oficiată de Preasfințitul Părinte Visarion care a și deschis lucrările printr-un cuvânt de învățătură în care a subliniat legătura dintre credință și valoarea educației religioase precum și importanța profesorului și a orei de religie între celelalte discipline din școală, după cum informează Biroul de Presă al Episcopiei Tulcii.

În continuare, prof. Toader Adina a prezentat referatul „Educația tinerilor” după care, au fost prezentate, structura noului an școlar, aducându-se precizări referitoare la Programul „Școala Altfel”, precum și raportul de activitate al inspectorului de specialitate.

Un spațiu special a fost alocat discuțiilor privitoare la programele noi aprobate în 2013 de către Ministerul Educației Naționale pentru clasa pregătitoare și clasa I.

În încheierea lucrărilor a fost prezentat și distribuit numărul 6-7 al Catehetului tulcean, publicație de spiritualitate și metodică a profesorilor de Religie din județ.

Comentarii Facebook


Știri recente