Consfătuirea anuală a profesorilor de Religie din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

Înainte de începutul anului școlar, profesorii de Religie din județul Argeș s-au întrunit, astăzi, 13 septembrie 2013, în consfătuire anuală. Întrunirea a debutat în sala de conferințe a Protoieriei Pitești și s-a desfășurat în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, după cum informează site-ul eparhiaargesului.ro.

Chiriarhul Eparhiei a îndemnat cadrele didactice să aibă râvnă în meseria de dascăl și să păstreze o relație strânsă cu bisericile parohiale, organizând în același timp diferite excursii documentare.

Inspectorul de specialitate a prezentat dascălilor concluziile consfătuirii naționale a inspectorilor de religie care a avut loc în orașul Tulcea. De asemenea, au avut loc dezbateri pe diferite teme, fiind prezentat calendarul olimpiadei naționale de Religie și a concursurilor organizate pentru elevi.

În acest sens au fost prezentate rezultatele deosebite obținute de elevii argeșeni în anul școlar 2012-2013 fiind apreciate și eforturile depuse de profesorii coordonatori.

Comentarii Facebook


Știri recente