Consfătuire cu profesorii de religie | IPS Nifon: Ora de religie contribuie la viitorul credinței și al țării noastre

În Sala de festivităţi a Seminarului Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgovişte s-a desfăşurat în 21 septembrie 2017 consfătuirea semestrială a profesorilor de Religie din jud. Dâmbovița. Lucrările au fost prezidate de IPS Mitropolit Nifon care a transmis că ora de religie are un aport deosebit la viitorul ţării prin formarea tinerei generaţii, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.

Recomandarea oferită celor prezenţi din partea Înaltpreasfinţiei Sale a fost aceea de a intensifica activitatea educaţională, la catedră, în vederea formării integrale a caracterelor tinerei generații în spiritul principiilor creștine, atât la nivel informaţional, cât mai ales la nivel educațional, spiritual-religios.

Partea a doua a întâlnirii a fost consacrată unor teme de ordin administrativ, din care amintim desfăşurarea Concursului dedicat Diaconului Coresi și a concursului de șah, ambele organizate de Arhiepiscopia Târgoviștei, misiunea și rolul comunitar al Asociației Profesorilor de Religie, filiala Dâmbovița.

Foto credit: arhiepiscopiatargovistei.ro

Comentarii Facebook


Știri recente