Congresul Internațional de Teologie: Piesă de teatru dedicată Sfântului Antim Ivireanul (Video)

Patriarhia Română

Compania teatrală Civic Art din București a pus în scenă aseară, 05 septembrie 2016, piesa de teatru „Calea Adevărului”. Reprezentația susţinută în Sala Colloquium a Palatului Patriarhiei s-a înscris în programul Congresului Internațional de Teologie „Educația religioasă a tinerilor în contextul secularizării actuale”.

A doua zi a Congresului internaţional de teologie: dezbateri privind educaţia religioasă a tinerilor (Video) – Basilica.ro – Agenția de presă a Patriarhiei Române

Spectacolul reprezintă o dramatizare a vieții și activității Sfântului Ierarh Antim Ivireanul.

Evenimentul face parte din Proiectul „Artă şi Spiritualitate în dramaturgia românească contemporană”, a spus actorul și regizorul Marian Ciripan:

În cadrul piesei de teatru au jucat actori precum Marian Ciripan, Petre Moraru, Cristina Moldovanu, Corneliu Jipa și alții.

În această lună, Compania de Teatru „Civic Art” va continua reprezentațiile din cadrul proiectului, în cadrul unui turneu prin mai multe localități:

Proiectul „Artă şi Spiritualitate în dramaturgia românească contemporană” al Companiei „Civic Art” mai include piese de teatru creștin precum „Întoarcerea zidarului” și Plecare fără întoarcere”.

Galerie Foto:

Audio: Radio Trinitas

Video: Trinitas Tv

Foto: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente