Conferințe pentru susținerea lucrărilor de la biserica Mănăstirii Piatra Craiului

Două conferințe în scop caritabil vor fi susținute, în Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, de către maestrul Dan Puric, în beneficiul construirii noii biserici a Mănăstirii „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” – Piatra Craiului, din județul Cluj, informează „Ziarul Lumina”.

Conferințele vor avea loc la Cluj-Napoca și Zalău, în zilele de 23 și 24 ianuarie. În cadrul evenimentelor, maestrul Dan Puric le va vorbi celor prezenți despre „Sufletul românesc”, temă ce reprezintă și titlul noii sale cărți ce va fi lansată cu această ocazie. Intrarea la eveniment se va face în baza unor invitații în valoare de 30 de lei, care pot fi achiziționate din parohii.

Banii strânși în urma conferințelor vor fi donați Mănăstirii „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” de la Piatra Craiului, în vederea susținerii construcției noii biserici a așezământului monahal. Potrivit starețului Mănăstirii Piatra Craiului, protosinghelul Antonie Flore, la Cluj-Napoca conferința va avea loc în Sala Auditorium Maximum a Universității „Babeș-Bolyai”, cu începere de la ora 18:00, iar în municipiul Zalău, în Sala „Brilliant Parc” de la Grădina Poporului, tot de la ora 18:00.

Mănăstirea „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”, este situată pe raza localității Bucea, în dreptul Popasului Piatra Craiului. Așezământul monahal a fost înființat în anul 1995, cu binecuvântarea vrednicului de pomenire mitropolit Bartolomeu.

Comentarii Facebook


Știri recente