Conferințe pentru elevii și studenții sibieni

Elevi și studenți din Sibiu au participat, aseară, în Aula Magna a Facultății de Medicină din oraș, la conferința cu tema „Înțelepciunea, dar al Dăruitorului Hristos. A trăi pentru celălalt”, susținută de Pr. Conf. Constantin Necula. Au fost dezbătute teme de actualitate, iar la final, tinerii au avut ocazia să adreseze întrebări.

„Am încercat în timpul pe care l-am avut la dispoziție să discutăm despre modul în care putem să ne punem la dispoziția aproapelui fie cu sobrietate maximă, fie mai destinși. De asemenea, am vorbit despre nevoia de a-i face pe tineri să gândească, să dialogheze și să afle lucrurile cu adevărat necesare mântuirii și slujirii aproapelui prin împreună gândire”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula – Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Conferința face parte dintr-o serie de evenimente culturale organizate în perioada postului de Organizația Tinerilor din Sibiu în cadrul mai multor facultăți din municipiu.

Următoarea conferință susținută de Pr. Constantin Necula va avea loc mâine, începând cu ora 17:00, în Aula Facultății de Drept, și va avea tema „Rolul Bisericii în societate”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Când începe Postul Paștelui 2022

În 2022, Postul Mare va începe luni, 7 martie. Numit în vechime Quadragesima, adică Patruzecime, acest post este o pregătire duhovnicească pentru Praznicul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ce va avea loc în data de…