Conferințe duhovnicești la Râmnicu Vâlcea

La Sala „Iosif Episcopul” a Așezământului pastoral-cultural „Sfântul Ierarh Calinic” aflat în incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, miercuri, 19 martie 2014, începând cu ora 17.00, va avea loc prima conferință duhovnicească din cadrul programului Întâlnirilor duhovnicești „Spovedania, Euharistia și martirajul în viața Bisericii Mântuitorului Iisus Hristos„, informează arhiram.ro.

Conferința cu temaIertarea păcatelor și Sfânta Euharistie – arvuna vieții veșnice” va fi susținută de către Părintele Arhim. Laurențiu Popa, Starețul Mănăstirii Stănișoara.

Evenimentul este organizat la inițiativa Preasfințitului Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, de către Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Râmnicului, în parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea și se încadrează în seria manifestărilor dedicate „Anul omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii) și Anul comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni în Patriarhia Română„.

Organizatorii îi așteaptă cu drag pe toți cei care doresc să se hrănească duhovnicește din frumoasele învățături și cuvinte ziditoare de suflet. Intrarea este liberă.

Comentarii Facebook


Știri recente