Conferinţa „România pentru familie“, la Galaţi

În seara zilei de 02 martie 2016, Aula „Virgil Madgearu“ a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos“ din Galaţi a fost gazda conferinţei cu tema „România pentru familie“, informează site-ul oficial al Eparhiei Dunării de Jos.

Evenimentul, organizat de Asociaţia „Părinţi pentru Ora de Religie“ – filiala Galaţi, s-a bucurat de prezenţa domnului prof. dr. Pavel Chirilă, medic primar, a scriitorului Mihai Gheorghiu, Preşedinte al Comitetului de iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constituţia României, şi a domnului Ioan Şolea – Preşedintele Asociaţiei „Părinţi pentru Ora de Religie“, filiala Buzău.

Temele prezentate au suscitat un mare interes din partea publicului alcătuit din studenţi, membri A.P.O.R. de la mai multe filiale din municipiul şi judeţul Galaţi, intelectuali, preoţi.

Seara s-a încheiat cu un dialog al celor trei conferenţiari cu publicul prezent, susţinut prin răspunsurile oferite la întrebările primite din partea auditoriului.

Comentarii Facebook


Știri recente