Conferinţă preoţească dedicată Sfântului Antim Ivireanul în Protoieria Craiova Nord

Preoţii din Protoieria Craiova Nord s-au întrunit joi, 13 octombrie 2016, în ultima conferinţă pastoral-misionare de toamnă din Arhiepiscopia Craiovei. Evenimentul a avut loc în sala de festivităţi a Căminului social pentru persoane vârstnice Renaşterea din Craiova, informează site-ul oficial la Mitropoliei Olteniei.

Conferința dedicată Anului comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi a tipografilor bisericeşti a fost precedată de oficierea Sfintei Liturghii în Catedrala mitropolitană Sfântul Mare Mucenic Dimitrie.

Ședința a fost prezidată de părintele Grigore Vulcănescu, protoiereu al Protoieriei Craiova Sud , delegat al Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei, şi de părintele protoiereu Ion Nicolae de la Protoieria Craiova Nord.

În cadrul sedinței,părintele Liviu Săndoi de la Parohia Brazda lui Novac din Craiova, a prezentat referatul Personalitatea Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul.

În continuare, au urmat dezbateri pe marginat subiectului prezentat în referat. La final, părintele Grigore Vulcănescu a mulțumit tuturor preoților pentru prezență.

Comentarii Facebook


Știri recente