Conferința pentru tineri MODELE ȘI ANTIMODELE, la Buzău

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei organizează luni, 17 martie 2014, începând cu ora 12.30, în amfiteatrul Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Buzău, conferința Modele și antimodele pentru tinerii din toate liceele județului Buzău, după cum a precizat Pr. Romeo Ene, Inspector eparhial.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Colegiului Național „Mihai Eminescu” – Buzău, împreună cu Fundația pentru copii „Sfântul Sava” din Buzău, în colaborare cu Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău și cu implicarea Ligii Tineretului Creștin Ortodox – filiala Mizil.

La această conferință sunt invitați Marius-Stelian Crăciun (Cedry2k) și Dragoș Lipșa (Shad) care, printre altele, vor vorbi tinerilor despre întoarcerea la Hristos, despre patimi, despre pericolul drogurilor și despre singurul model demn de urmat care este Mântuitorul Hristos.

Alături de invitați vor mai fi prezenți Părintele Mihail Milea de la Fundația pentru copii „Sf. Sava” din Buzău, Dl Silviu Roșioru – consilier local în cadrul Consiliului Municipal Buzău, Dna Emilia Mihăilescu de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Buzău, precum și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Buzău din cadrul Agenției Naționale Antidrog.

Intrarea este liberă, iar la eveniment sunt așteptați cât mai mulți tineri.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Ortodoxia românească în Canada

De Ziua Canadei (1 iulie), prezentăm principalele date despre prezența ortodocșilor români în această țară. Peste o cincime din populația Canadei este sosită în această țară prin imigrație. La recensământul din 2016, aproape un sfert…