Conferinţă despre familie la Sibiu

Coaliţia pentru Familie, Asociaţia Părinţi pentru Ora de Religie şi Cercul Militar Sibiu organizează luni, 04 aprilie 2016, ora 18:00, în sala mare a Cercului Militar Sibiu, conferinţa cu tema “România pentru Familie”, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sibiului.

Evenimentul doreşte să aducă în atenţia publicului rolul esenţial pe care îl are familia în contextul social actual, ca instituţie sacră, fundamentată pe uniunea dintre un bărbat şi o femeie. Se doreşte evidenţierea modelului creştin de valori care pot conduce şi menţine familia la adevărata ei valoare şi vocaţie, ca dar al lui Dumnezeu şi ca celulă esenţială a societăţii.

Vor conferenţia: pr. Constantin Necula (Sibiu), Mihai Gheorghiu (Bucureşti) – preşedintele Comitetului de iniţiativă al Coaliţiei pentru Familie şi Ioan Şolea (Buzău) – jurnalist.

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul Arhiepiscopiei Sibiului.

Intrarea este liberă.

***

Coaliţia pentru Familie este o iniţiativă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic şi neafiliată confesional, deschisă celor care împărtăşesc valorile familiei, deopotrivă organizaţii non-guvernamentale sau persoane. Mai multe detalii pe www.coalitiapentrufamilie.ro.

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente