Conferinţă dedicată „Marşului pentru viaţă”, la Giurgiu

La Biserica Buna Vestire din Giurgiu a avut loc ieri o conferinţă dedicată Marșului pentru viata 2017 – Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine. La evenimentul informativ din 14 martie au participat preoții și profesorii de religie din mun. Giurgiu, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Participanţii au urmărit prezentări realizate de Trinitas Tv pentru promovarea marşului pentru viaţă şi au primit comunicatul de presă al Asociaţiei Studenţi pentru Viaţă.

Marşul se va desfăşura în oraşul Giurgiu, cu binecuvântarea Chiriarhului locului, în ziua de 24 martie 2017, începand cu orele 16.00.

Traseul este următorul: Parcul Mihai Viteazul,  Bulevardul București și strada Pietonală.

La finalul marşului, participanții sunt invitați în Sala Mare a Școlii de Muzică „Victor Karpis”, unde va avea loc un mic concert coral, la care vor participa și artişti ai Operei Române.

Simultan va avea loc concursul de desene pe asfalt și expozitie de pictură, realizate de elevi din școlile municipiului Giurgiu.

Detalii despre acest eveniment organizat la nivel național pe http://www.marsulpentruviata.ro/

***

Marșul pentru viață este la a VII-a ediție națională și la a IV-a în județul Giurgiu, acesta fiind organizat în orașele Giurgiu, Bolintin Vale și Mihăilești.

Tema din acest an – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” – oferă posibilitatea schimbării mentalității oamenilor în privința necesității și eficienței sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină, a femeilor însărcinate și a tuturor mamelor.

Marșul pentru viață

Comentarii Facebook


Știri recente