Conferință cu tema Spovedania tinerilor, la Buzău

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, în colaborare cu Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Buzău, organizează marți, 8 aprilie, începând cu ora 12.00, în amfiteatrul unității de învățământ menționate, o conferință duhovnicească având tema Spovedania tinerilor, după cum a declarat Pr. Romeo Ene, Inspector eparhial.

Evenimentul are loc în perioada Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun! și în contextul în care anul 2014 este declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca fiind Anul omagial Euharistic (al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii).

Deoarece se apropie vacanța de primăvară și sărbătorile Sfintelor Paști, prilej cu care mulți dintre tineri vor participa la slujbele bisericești din această perioadă și unii chiar se vor îndrepta către preotul duhovnic pentru a se mărturisi, s-a considerat că este binevenită o întrunire cu cei care doresc să afle mai multe despre Sfânta Taină a Spovedaniei. Cei prezenți în sală vor putea adresa întrebări și vor primi răspunsuri chiar de la un invitat cu totul special, Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.

Nădăjduim ca la eveniment să participe cât mai mulți tineri din școlile buzoiene, care să adreseze întrebări Chiriarhului de la Buzău, spre folosul lor duhovnicesc.

Comentarii Facebook


Știri recente