Concursul Național de Creație „Arta- între talent și dăruire” la Chitila în jud. Ilfov

Fundația Prețuieste Clipa organizează a 3-a ediție a Concursului Național de Creație Arta- între talent și dăruire. Vernisajul și festivitatea de premiere vor avea loc miercuri, 7 decembrie 2016, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură Tudor Arghezi din Chitila, jud. Ilfov.

La această ediție a concursului vor fi prezenți un numar mare de participanți. În total au dat curs invitației 200 de profesori coordonatatori din peste 35 de județe din țară, însumând peste 1200 lucrări de creație plastică și 100 icoane pe sticla.

Obiectivul general al concursului este cunoașterea, stimularea și afirmarea potențialului artistic al copiilor din învățământul primar, gimnazial și liceal. Tematica concursului este:  Iarna în toate aspectele ei, obiceiuri, peisajele iernii, activități specifice, tradiții, Sfinţi și sărbatori din apropierea Crăciunului și a Anului Nou.

Evenimentul face parte din categoria activităţilor extraşcolare şi este deschis participării tuturor elevilor din ciclurile de învățământ sau cluburi de artă: primar, gimnazial si liceal. Concursul este gratuit pentru toți participantii. Se vor acorda premiile I, II și III și premii speciale pentru fiecare secțiune și grupe de vârste.

De asemenea, vor fi acordate diplome de participare tuturor elevilor. Cadrele didactice coordonatoare vor primi diplome de participare la concurs. Premiile vor fi oferite cu spijinul sponsorilor. Lucrările din cadrul secțiunilor vor fi publicate în toate materialele de promovare ale evenimentului, cât și în catalogul ediției.

Juriul concursului este constituit din artisti plastici aparținând UAP, inspectori de specialitate și profesori desemnați de către organizator.

Comentarii Facebook


Știri recente