Concurs pentru studenții teologi pe temele anului omagial-comemorativ 2018, în Eparhia Buzăului și Vrancei. Lucrările pot fi trimise până în 16 martie

În contextul în care Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a declarat 2018 drept An omagial al unităţii de credinţă şi de neam şi An comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei organizează un concurs de scriere de eseuri și lucrări științifice, dedicat temelor omagiale și comemorative, în cadrul Programului eparhial pentru tineret Cuvântul care unește.

Publicul țintă sunt studenți sau absolvenți ai unui program de licență, master sau doctorat, cu predilecție în domeniul istoric, în cadrul unei facultăți de teologie ortodoxă, pentru care au primit binecuvântarea IPS Ciprian, necesară demersului lor academic, notează site-ul oficial al Eparhiei.

‘Aceștia sunt invitați să scrie, abordând subiecte din tematica anunțată, în semn de mulțumire pentru creditul oferit de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, dar și ca o formă de recunoaștere, din partea Bisericii, a eforturilor lor de învățare. Acestea vor fi trimise, până la data de 16 martie 2018, ora 15:00, la adresa de e-mail: [email protected]’, potrivit Pr. prof. Cristian Marius Dima, Consilier eparhial.

Lucrările vor fi selectate și jurizate de o comisie alcătuită de Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul. Cele mai bune vor fi recompensate cu premii în bani și publicate în revista eparhială Glasul adevărului, dar și pe celelalte canale media ale Eparhiei.

Foto Credit: Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente