Concurs de eseuri pentru liceeni, organizat de ProVita Iași

În perioada 15 – 29 februarie, Departamentul ProVita al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei organizează concursul de eseuri pentru liceeni cu tema Viața în familie, informează site-ul doxologia.ro.

Doritorii sunt rugați să trimită până pe data de 29 februarie un eseu de maximum 2000 de cuvinte pe adresa de email [email protected], cu specificarea datelor personale și mențiunea „Înscriere concurs eseu”. Eseurile trebuie să fie originale și trebuie redactate într-un document Word, fond Times New Roman, 12. Evaluarea se va face în perioada 1-15 martie 2016. Premiul I va fi 150 de lei, premiul al II-lea 50 lei și premiul al III-lea o maletă pro vita.

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 16 martie 2016, pe pagina de facebook a Departamentului Pro Vita și pe site-ul Doxologia.ro, iar eseurile premiate vor fi publicate pe site-ul Doxologia. Mai mult de atât, Departamentul Pro Vita va folosi idei din eseuri pentru a le publica pe facebook de-a lungul lunii martie, cu precizarea numelui și prenumelui și a școlii participantului la concurs.

Evenimentul face parte din „Luna pentru Viață” din martie 2016, ce are ca temă „Pentru Viață, pentru femeie și familie”. Evenimentul central – Marșul pentru Viață, va fi organizat pe 26 martie.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…