Concurs de creație literară în Episcopia Giurgiului

În perioada 10 octombrie – 5 decembrie, Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Ambrozie, desfășoară Concursul de creație literară „Talente Vlăscene”, potrivit episcopiagiurgiului.ro.

Concursul va avea două secțiuni: „Proză” și „Poezie”. La acest concurs pot participa tineri cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Participanții vor trimite pentru secțiunea „Proză” un eseu, o schiță sau o nuvelă, iar pentru secțiunea „Poezie”, cinci creații. Lucrările vor fi primite alături de un CV care să cuprindă numele, adresa, numărul de telefon, adresa de email și unitatea de învățământ din care face parte concursul. Scopul acestui concurs este acela de a descoperi și de a promova elevi talentați, dar mai ales un bun prilej ca tinerii să petreacă cât mai mult timp în minunata lume a cărților.

Lucrările pot fi trimise pe adresa Catedralei Episcopale, Șoseaua București, numărul 12, la adresa de email: [email protected], sau înmânate personal părintelui Alexandru Stroe, coordonatorul concursului. Premierea câștigătorilor se va face în data de 5 decembrie.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…