Concertul de colinde „Vestim Nașterea”, la Timișoara

La Parohia Ortodoxă Timișoara Iosefin, a avut loc duminică, 23 decembrie 2013, Concertul de colinde „Vestim Nașterea”. Ajuns la ce-a de-a X-a ediție, evenimentul s-a desfășurat în biserica parohială ” Nașterea Maicii Domnului”, în prezența Preasfințitului Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, dar și a numeroși clerici și credincioși timișoreni.

La concert au participat mai multe formații corale din orașul de pe Bega: Corala bărbătească ” Epifania” a Protopopiatelor Ortodoxe Române din Timișoara, dirijată de prof. Florin-Nicolae Șincari, Corul mixt „Doina Banatului” al Parohiei Timișoara Iosefin, Grupul vocal „Flores” al Palatului Copiilor din Timișoara, condus de prof. Nicolae Pușcașu și Corul de copii al Parohiei Iosefin, dirijat de prof. Adina Botezatu.

Cu acest prilej, Corala bărbătească ” Epifania” și-a lansat albumul de colinde intitulat ” Dor de colinde”, după cum ne-a transmis Valentin Birău.

În finalul concertului, au fost împărțite 500 de pachete constând în dulciuri și alimente pentru copii și vârstnici. Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Timișoarei, Parohia Ortodoxă Română Timișoara Iosefin și Fundația „Preot Ioan Olariu”.

Comentarii Facebook


Știri recente