Concert prepascal la München

Centrul Bisericesc din München organizează în sâmbăta şi duminica Floriilor din acest an (23-24 Aprilie 2016) un dublu concert în vederea promovării tradiţii creştin-ortodoxe româneşti în spaţiul bavarez. Concertul va fi susţinut de Corala „Ciprian Porumbescu” a Catedralei Ortodoxe din Suceava, împreună cu un grup de tineri instrumentişti români din München, organizaţi sub numele „Cercul tinerilor muzicieni români”, informează site-ul oficial al Centrului Bisericesc din München.

04Sâmbătă, 23 Aprilie, la orele 18:00, concertul va fi susţinut în Sala Senatului din clădirea Parlamentului Bavariei. Evenimentul va avea caracterul unui Concert de binefacere pentru sprijinirea construirii Aşezământului Bisericesc din München-Aubing. Concertul este organizat de Centrul Bisericesc din München, în colaborare cu Consulatul României din München şi cu Asociaţia pentru Promovarea Culturii şi Tradiţiilor Româneşti e.V., având sprijinul Doamnei Barbara Stamm, preşedinta în exerciţiu a Parlamentului Bavariei.

Accesul la acest concert se face doar pe bază de invitație.

În seara Duminicii Floriilor, la orele 18:00, va fi susţinut al doilea concert, pentru publicul larg, în Biserica „St. Johann Baptist” din München (Johannisplatz 20‎, 81667 München, U4/U5-Max-Weber-Platz).

Ambele concerte vor cuprinde atât cântece specifice perioadei bisericeşti în care ne aflăm cât şi arii din repertoriul naţional şi internaţional.

 

Comentarii Facebook


Știri recente