Concert prepascal la Catedrala din Deva

Catedrala Episcopală Sfântul Ierarh Nicolae din Deva a găzduit duminică, 9 aprilie 2017, concertul tematic intitulat Privegheați și vă rugați, notează site-ul oficial al Eparhiei.

În cadrul evenimentului au fost interpretate piese specifice Postului Mare. Concertul a fost susținut de Corala mixtă a Episcopiei Devei și Hunedoarei și de Corala Sacerdotes, dirijate de părintele arhidiacon Daniel Balea.

***

Corala Sacerdotes a fost înființată în toamna anului 2010. Corala este compusă din preoți, diaconi și teologi din protopopiatele: Deva, Orăștie, Brad și Hațeg.

Corala mixtă a Episcopiei Devei și a Hunedoarei este o apariție mai nouă în viața liturgică a Catedralei Episcopale din Deva, ea oferind răspunsurile la Sfânta Liturghie în duminicile și praznicele de peste an.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…