Concert la Biserica Sf. Cuvios Ioan Casian din Protoieria Sector IV Capitală

În 17 iulie 2016, după Sfânta Liturghie, la Biserica închinată Sf. Cuvios Ioan Casian din Protoieria Sector IV Capitală, Strada Pridvorului Nr. 6A, Sector 4, Corul de copii CARMINA MINORA de la Palatul Naţional al Copiilor din Sectorul 4 – Bucureşti au susținut un concert cu un  repertoriu bogat şi variat, corespunzător vârstei şi pregătirii lor (cântece bisericești și tradiționale).

Împreună cu  Corul de copii CARMINA MINORA de la Palatul Naţional al Copiilor din Sectorul 4 – Bucureşti, am răspuns invitației Pr. Paroh Sebastian Gabor de la biserica închinată Sf. Cuvios Ioan Casian din Sectorul 4, unde după ce am participat la Sf. Liturghie și am ascultat cuvântul de învățătură al Pr. Paroh adresat copiilor și părinților acestora, am susținut un concert cu cântece religioase și tradiționale. Ne-am bucurat de prezența unui număr mare de credincioși care ne-au primit cu multă bucurie. După concert, copiii au primit din partea parohiei, rechizite și cadouri apoi au participat la o agapă organizată în sfântul locaș, a spus Prof. coordonator Ştefania Elena Istrate.

Corul de copii Carmina Minora își desfăşoară activitatea în cadrul Palatului Naţional al Copiilor începând din anul 1985, încă de la înfiinţarea acestei instituţii.

În acest an dedicat tinerilor ortodocși, ne-am propus împreună cu credincioșii de la Parohia Sf. Antonie cel Mare și Sf. Ioan Casian, Protoieria Sector IV Capitală, ca în fiecare lună să invităm grupuri de tineri din București sau din împrejurimi pentru a participa la Sf. Liturghie apoi să susțină un concert cu cântece religioase/tradiționale românești. După fiecare concert, parohia noastră le oferă cadouri cu rechizite și dulciuri și le pregătește o gapă, unde au loc convorbiri duhonvicești, a precizat Pr. Paroh Sebastian Gabor.

Comentarii Facebook


Știri recente