Concert de pricesne și cântări bisericești la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului

Credincioșii bucureșteni vor avea bucuria de a participa duminică, 10 iulie 2016, începând cu orele 20:00, la un concert de pricesne și cântări bisericești închinate Maicii Domnului ce se va desfășura la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Ca un prinos de cinstire adus Maicii Domnului, cu două zile înainte de hram, preoții slujitori ai locașului de cult din apropierea Catedralei Mântuirii Neamului oferă tuturor credincioșilor posibilitatea de a participa la un concert de cântări bisericești.

Grupul psaltic Anastasis al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, precum și tineri solişti de muzică populară românească, vor interpreta pricesne și cântări tradiționale românești.

Intrarea este liberă!

Programul evenimentelor organizate cu ocazia hramului de vară al Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului (Cinstirea Sfintei Icoane a Maicii Domnului Prodromița de la Muntele Athos) ce se vor desfășura în perioada 10 – 12 iulie poate fi urmărit aici:

Hramul de vară al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului (program și hartă) – Basilica.ro – Agenția de presă a Patriarhiei Române

Galerie foto:

 

Comentarii Facebook


Știri recente