Concert de muzică religioasă în localitatea Monza, Italia

„Ne-am simțit mai aproape de casă”, acestea au fost cuvintele tuturor românilor care au participat astăzi, 30 mai, la concertul de muzică religioasă susținut de corul Patriarhiei „Nicolae Lungu” în Italia. Evenimentul s-a desfășurat în Domul din Monza, localitate învecinată cu Milano. Concertul s-a bucurat de prezența Preasfințitului Siluan, Episcopul romanilor ortodocși din Italia și a numeroși credincioși români și italieni.

Parohia Tuturor Sfinților din Monza, Italia a împlinit 7 ani de existență. Prin manifestarea de astăzi se dorește promovarea tradițiilor și a valorilor românești.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Pompiliu Nacu, parohul Bisericii „Tuturor Sfinților” din Monza, Italia: „Este foarte important să arătăm ce se suntem, pentru că de multe ori se arată ceea ce nu suntem. Noi putem să fim și altfel, în sensul că putem să oferim celor care ne cunosc, dar și celor care nu ne cunosc, adevăratele valori, atât muzicale, cât și religioase și morale. Trebuie să arătăm că există o unitate a credincioșilor ortodocși aici în Italia”.

Comentarii Facebook


Știri recente