Concert de colinde la Parohia „Sfinții Apostoli” din Capitală

Parohia Sfinții Apostoli din Protoieria V Capitală organizează în ziua de duminică, 20 octombrie 2015, de la ora 12.00, un concert de colinde susținut de Grupul Coral SOUND, după cum ne-a precizat Pr. Paroh George Jambore.

Corul SOUNDa luat fiinţă în anul 1994,ca formaţie corală mixtă a Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. Grupul îşi propune readucerea artei corale în atenţia publicului, cultivând vocea ca instrument generator de emoţie profundă şi directă.Corul este condus dedirijorulVoicu Popescu, are o componenţă elastică și un repertoriu foarte variat.

În palmaresul său, SOUND-ul a adunat numeroase deplasări în străinătate, însemnând participări la festivaluri, concursuri şi turnee artistice sau umanitare.Concursurile internaţionale i-au adus și multe premii importante, printre care două medalii de aur la Olimpiada Corală Mondială (Linz, 2000 și Graz, 2008), o medalie de aur la Concursul Internațional de Muzică Sacră de la Preveza (2005), Marele Premiu al Festivalului de Muzică Corală de la Ohrid (2010) și alte premii. Corul SOUNDare oactivitate artistică bogată și în țară, organizând concerte de sine stătătoare, participând la recitaluri, emisiuni de radio şi televiziune, la spectacole de teatru și contribuind deseori la evenimente caritabile.

Concertul va avea loc în biserica Sfinții Apostoli, din strada Sfinții Apostoli, nr. 1A, sector 5, București.

Comentarii Facebook


Știri recente