Concert de colinde la Ateneul Popular din Focşani

La Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia“ din Focşani a avut loc, duminică, 7 decembrie 2014, cea de a IV-a ediţie a Reuniunii Corale „Laudă suflete al meu pe Domnul“, potrivitarhiepiscopiabzvn.ro. Pe scenă au urcat mai multe formaţii corale, printre care Grupul de copii „Fluturaşii“, coordonat de dna profesoară Liliana Sandu, şi apoi cele două formaţii ale Liceului de Artă „Gh. Tattarescu“ din Focşani: Corul mixt „Voces Juventutis“ şi Grupul vocal bărbătesc, ambele coruri fiind conduse de dna profesoară Simona Safta. Corul de copii „Angels“ al Centrului de zi „Dănuţ“ din Broşteni a continuat şirul colindelor tradiţionale, sub îndrumarea dnei profesoare Verona Calmîş.

Alte grupuri corale care au întregit atmosfera caldă a serii de colinde au fost Cvintetul Vocal „Accord“ din Focşani şi Corala Ortodoxă Mixtă „Neagu Ionescu“ a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei, dirijată de dnul profesor Gianin-Cristian Oprea.

Spectacolul, care s-a bucurat de o sală arhiplină, a fost organizat de Cvintetul Vocal „Accord“, condus de dna profesoară Verona Calmîş, şi Centrul de zi „Dănuţ“ din cadrul Parohiei „Sf. Gheorghe“ – Broşteni I, coordonat de familia Pr. Norocea.

Comentarii Facebook


Știri recente