Concert de colinde în Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”

Biserica Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul din cartierul Săbăreni – Buftea a organizat miercurea aceasta, 09 decembrie 2015, un concert de colinde în Aeroportul Internațional Henri Coandă. Micuții din parohie au cântat pentru angajații aeroportului, dar şi pentru călători.

„Acest moment a adus bucurie atât în sufletul nostru al organizatorilor, cât şi în sufletul celor care au primit colindele şi au văzut că aceşti copilaşi au transmis bucuria, simplitatea şi dorinţa lor de iubire, de pace, de linişte şi celor care i-au întîmpinat cât şi celor care i-au ascultat”, a spus Pr. Paroh Florin Badea de la Parohia Săbăreni, Buftea.

Angajații aeroportului au primit din partea grupului de colindători o icoană.

„Organizatorii evenimentului au adus în dar conducerii Aeroportului o icoană cu chipul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul. La rândul dumnealor, au donat această icoană Capelei aeroportului care nu întâmplător are acelaşi hram, Sfântul Ilie Tesviteanul, care este şi ocrotitorul Aviaţiei Române”, a precizat pentru TRINITAS TV Preacucernicul Părinte Costel Dinu, Preot slujitor la Capela Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

La final, copiii au primit dulciuri din partea angajaților și au avut posibilitatea să viziteze aeroportul, dar și să urce la bordul aeronavelor.

Comentarii Facebook


Știri recente