Concert de colinde bizantine la Parohia „Naşterea Maicii Domnului” – Mărgeanului din Bucureşti

Ne apropiem cu paşi repezi de Sărbătoarea Naşterii Domnului. În această perioadă vestim sărbătoarea şi prin colinde. Ele se cântă în cor, pentru că persoanele care le intonează reprezintă cetele de îngeri care au cântat la Nașterea Mântuitorului Hristos în Betleem.

În acest context al Sărbătorilor de Crăciun, cu binecuvântarea Pr. paroh Ilie Mihai, Biserica Naşterea Maicii Domnului – Mărgeanului din Sectorul 5 Capitalei a organizat un concert tradiţional de colinde bizantine. Recitalul a fost susţinut în lăcaşul de cult, după oficierea Sfântului Maslu, vineri, 9 decembrie 2016, de Protopsaltul Bogdan Marin, împreună cu trei psalţi.

Ne-am dorit să bucurăm sufletele credincioşilor din parohia noastră, acum în apropierea sărbătorilor de iarnă, printr-un concert de colinde tradiţionale bizantine. Colindele sunt un bun prilej pentru cei care le ascultă să îşi deschidă sufletele pentru a vedea nobleţea, dar mai ales sfinţenia acestei mari sărbători. Nădăjduim ca aceste colinde să se facă rugăciune către Bunul Dumnezeu şi să primească acest mic dar al nostru, al celor care dorim să facem din viaţa noastră un dar pentru El, ne-a declarat Diacon Răzvan Lichi, responsabil al activităţilor cu tinerii din parohie.


Comentarii Facebook


Știri recente