Concert de colinde al școlilor de teologie din Arhiepiscopia Târgoviștei

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, a fost prezent joi, 15 decembrie 2016, la Concertul de colinde dedicat Nașterii Domnului ce a avut loc la Clubul Studenților Universității Valahia din Târgoviște.

La eveniment au concertat Corul Seminarului Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur din Târgoviște și Corul Facultății de Teologie și Științele Educației, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

La manifestare au fost prezenți elevi și studenți, credincioși din oraș, dar și reprezentanți ai Universității Valahia, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, precum și părintele vicar eparhial și părinții consilieri de la centrul eparhial.

În cuvântul de învățătură, Înaltpreasfinția Sa a accentuat rolul pastoral-misionar al colindelor care, în cuvinte frumoase și simple, transmit adevărul dumneziesc al Întrupării Fiului lui Dumnezeu și sunt semne ce vestesc milostivirea și iubirea nespusă a lui Dumnezeu, oferindu-ne lumină, bucurie și speranță.

La finalul evenimentului, ierarhul a prezentat Almanahul bisericesc al Arhiepiscopiei Târgoviștei pe anul 2017.

Comentarii Facebook


Știri recente