Comuniune și înnoire misionară – Lucrarea Bisericii în societate în anul 2013

A apărut, la Editura Basilica a Patriarhiei Române, lucrarea „Comuniune și înnoire misionară – Lucrarea Bisericii în societate în anul 2013” a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Volumul reunește textele actelor de sfințire, ale pastoralelor sinodale și patriarhale și ale scrisorilor irenice transmise de Patriarhul României cu ocazia Învierii și Nașterii Domnului, ale mesajelor transmise cu diferite ocazii unor personalități sau instituții, ale cuvintelor rostite în momente importante prilejuite de sărbători sau întâlniri publice, ale condoleanțelor transmise oficial, ale prefețelor celor mai importante volume apărute la editurile Patriarhiei sau sub egida unor edituri de prestigiu și un articol despre înțelesurile duhovnicești ale Postului Crăciunului.

Totodată, lucrarea ilustrează și relația de prietenie a Bisericii noastre față de celelalte biserici ortodoxe surori și față de celelalte culte creștine.

Volumul poate fi cumpărat din librăriile și magazinele de cărți și obiecte bisericești ale Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente