Comunicat | Copiii din Arhiepiscopia Bucureștilor au primit rechizite în valoare de peste un milion de lei

Parohiile din Arhiepiscopia Bucureștilor au oferit, la început de an școlar, rechizite pentru aproape 12.000 de copii. Sprijinul material pentru elevi reprezintă o tradiție inițiată de Părintele Patriarh Daniel.

Redăm mai jos comunicatul Sectorului Social-Filantropic și Misionar al eparhiei:


Din inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh, în Arhiepiscopia Bucureștilor există o frumoasă tradiție ca, la început de an școlar, parohiile din cadrul eparhiei să ajute, cu rechizite și uniforme școlare, manuale, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, elevii din familiile sărace sau defavorizate, în baza parteneriatului încheiat cu unitățile de învățământ.

Sectorul Social-filantropic și misionar împreuna cu Sectorul Învățământ și activități cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor au reînnoit îndemnul adresat parohiilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor pentru împlinirea acestui deziderat.

Au fost organizate acțiuni sociale la un număr de 546 de parohii pentru un număr de 11.722 beneficiari. Suma totală alocată din fondul parohiilor și protoieriilor implicate a fost de 1.016.371,74 lei.

Consilier eparhial
Pr. Ionuț Tutea

Foto credit: Freepik.com

Comentarii Facebook


Știri recente