Complex de unități de tip familial pentru copii cu dizabilități, inaugurat la Tulcea

La Tulcea a avut loc, astăzi, 16 decembrie 2013, în prezența autorităților centrale și locale festivitatea de deschidere a Complexului de unități de tip familial pentru copiii cu dizabilități. Compus din două locații – Casa Pescărușul și Casa Dumbrăveanca – noul complex oferă găzduire unui număr de 24 de copii cu dizabilități aduși de la Centrul social Speranța, după cum informează Biroul de presă al Episcopiei Tulcii.

La deschidere a fost prezent și Preasfințitul Visarion, Episcopul Tulcii care a oficiat o slujbă de binecuvântare oferind două icoane așezământului, iar asistaților iconițe.

În cuvântul de învățătură rostit Preasfinția Sa a subliniat bucuria produsă de acest eveniment, bucurie venită acum în preajma Crăciunului ca un dar de la Dumnezeu pentru acești copii care au iată o casă și o familie primitoare care le va purta de grijă.

Complexul a fost construit cu fonduri alocate la la Consiliul Județean Tulcea și de fundația SERA – filiala România și beneficiind de condiții moderne.

Comentarii Facebook


Știri recente