Comentarii la pericopele evanghelice de peste an

În Colecția „Media Christiana” a Editurii TRINITAS a fost publicat recent volumul „Evanghelia zilei”, al Părintelui Dumitru Păduraru. Lucrarea este, de fapt, o continuare a primului volum editat în anul 2008.

La baza acestei ediții revizuite stau materialele difuzate zilnic la Radio TRINITAS și apărute în perioada 2008-2012 la rubrica omonimă din cotidianul „Ziarul Lumina” al Patriarhiei Române. Potrivit autorului, cartea este un material didactic pus la dispoziția preoților, dar și a credincioșilor. Astfel, preotul poate găsi aici idei pe care să le folosească în pregătirea unei predici, iar credinciosul de rând poate găsi sugestii și îndemnuri duhovnicești inspirate din realitatea vieții de zi cu zi. Cu osârdie și tenacitate vrednică de orice emisiune de top, notează în prefața volumului Pr. Conf. Dr. Constantin Necula, Părintele Dumitru Păduraru a făcut din Evanghelie știre, știre despre mântuirea noastră.

Puteți cumpăra volumul „Evanghelia Zilei” de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Galeriile „Cuvântul vieții”, prin comandă pe internet la adresa [email protected], precum și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente