Colportajul Arhiepiscopiei Bucureștilor a pus în vânzare Calendarul Ortodox 2022 tip agendă

Colportajul Arhiepiscopiei Bucureștilor a pus în vânzare Calendarul Creștin-Ortodox 2022 tip agendă mică. 

Acest format are în plus față de calendarul tip foaie de perete un Cuvânt înainte al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Rugăciunile începătoare și o prezentare a Sectorului Pelerinaje și a Centrului de Presă Basilica ale Patriarhiei Române.

Calendarul tip agendă poate fi comandat de pe site-ul colportaj.ro și va fi disponibil în pangarele bisericilor, la librăriile și magazinele de cărți și obiecte bisericești ale Arhiepiscopiei Bucureștilor. Calendarul în acest format costă șapte lei.

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române dedică anul 2022 rugăciunii și sfinților isihaști, informație vizibilă pe coperta calendarului și care este ilustrată cu icoana „Maica Domnului-Oranta”, reprezentare în mozaic realizată de Daniel Codrescu în Reședința Patriarhală.

Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului și Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț este un timp binecuvântat pentru a spori în cunoașterea rugăciunii ca stare de întâlnire și convorbire a omului cu Dumnezeu, ca izvor de sfințire în Biserică și în familie și ca arvună a bucuriei din Împărăția iubirii Preasfintei Treimi”, scrie Părintele Patriarh.

Urmează să apară și alte trei formate de prezentare: agendă mare, spiră de perete și formatul de birou cu picior.

©Patriarhia Română

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente