Colinde și daruri la „Casa Pinocchio” din Băbeni

Marți, 17 decembrie 2013, cu sprijinul Arhiepiscopiei Râmnicului, elevii de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” și de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” au desfășurat o serie de activități de voluntariat cu caracter social vizitându-i pe copiii de la „Casa Pinocchio” din orașul Băbeni.

Tinerii voluntari au fost coordonați de către Pr. Dr. Nicolae Proteasa, Prof. Mihaela Constantinescu și Pr. Laurențiu Barbu.

Sărbătoarea Sfântă a Nașterii Domnului Iisus Hristos, aduce bucurie în casele noastre și în lumea întreagă. În preajma sărbătorilor suntem mai atenți la suferințele și nevoilor semenilor și de aceea am inițiat în cadrul proiectelor educative pe care le-am desfășurat și Campania „Tineri pentru tineri”. Cu ajutorul colegilor și prietenilor de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” și de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” am reușit să susținem această campanie de ajutorare, însă, în opinia mea, consider că prezența noastră alături de copiii din centrele de plasament și participarea comună la recitalurile de colinde pe care aceștia le susțin este bucuria cea mai mare” – a declarat unul din tinerii voluntari.

Comentarii Facebook


Știri recente