Colindători la Catedrala arhiepiscopală din Galați

În zilele premergătoare sărbătorii Nașterii Domnului, mai multe grupuri de colindători din Galați și Brăila au dorit să-l colinde Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a precizat Părintele Gabriel Molocea.

După ce în seara precedentă, Înaltpreasfinția Sa a primit colindătorii de la Protoieria Însurăței, astăzi, 23 decembrie 2013, la Catedrala arhiepiscopală din Galați, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian a primit Corul militar al Garnizoanei Brăila condus de dl. col. Petrea Gogu. În cadrul acestui eveniment au fost interpretate colinde tradiționale.

Corul Garnizoanei Brăila este format din membrii fanfarei militare, fanfară care, după tradiție, deschide sărbătorile la Bobotează, cântând troparele, alături de preoțimea brăileană.

La final, Înaltpreasfinția Sa a oferit celor prezenți daruri de suflet și broșura „Colinde, colinde”, apărută la Editura Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Între celelalte cete de colindători a fost prezent și un grup de tineri din Asociația „Oastea Domnului” din municipiul Galați.

Comentarii Facebook


Știri recente