Ciclul de conferințe prepascale naționale la Timișoara

La Timișoara a avut loc miercuri, 26 martie 2014, de la ora 18:00, conferința cu titlul Actualitatea Spovedaniei și Împărtășaniei în modernismul zile de azi susținută de pr. prof. dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie din Sibiu. Evenimentul a avut loc în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul , BD. CD Loga, nr. 2, informează mitropolia-banatului.ro.

La eveniment a fost prezent Preasfințitul Paisie Lugojeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, alături de preoți consilieri, clerici din eparhie și un numeros public dornic să afle și să înțeleagă valoarea celor două mari Taine ale Bisericii, Spovedania și Împărtășania.

Seria conferințele prepascale vor continua cu Joi, 3 aprilie 2014, ora 18:00, Aula mitropolitană – Valoarea terapeutică a Tainei Sfintei Mărturisiri, pr. prof. dr. Dumitru Megheșan, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Oradea si Joi, 10 aprilie 2014, ora 18:00, Aula mitropolitană – Dimensiunea euharistică a succesiunii apostolice, pr. prof. dr. Ioan Bizău, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Cluj-Napoca

Conferințele prepascale sub genericul CUMINECARE ȘI COMUNICARE. TAINA SFINTEI EUHARISTII ȘI TAINA SFINTEI MĂRTURISIRI sunt organizate de Arhiepiscopia Timișoarei, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara și ASCOR Timișoara.

Comentarii Facebook


Știri recente