Cercuri pedagogice la Religie în Episcopia Severinului

În Episcopia Severinului și Strehaiei, la sfârșitul acestei săptămâni se vor desfășura Cercurile pedagogice la disciplina Religie, pentru semestrul I al anului școlar. La întâlnirile organizate de Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți, prin catedra de Religie, în parteneriat cu Sectorul Învățământ și Tineret al Episcopiei Severinului și Strehaiei, vor lua parte atât dascălii de gimnaziu cât și cadrele didactice care predau la clasele IX-XII. Evenimentul educațional se va derula pe parcursul a două zile, a precizat Cătălin Cernătescu.

După cum a mărturisit Prof. Dana Săftoiu, inspector pentru disciplina Religie, în prima zi, pe 27 noiembrie, dascălii de gimnaziu se vor reuni la Școala Gimnazială nr. 14 din municipiul Dr. Tr. Severin, de la ora 09:00. Conform graficului, vineri, 28 noiembrie, este programată întâlnirea profesorilor de religie de la liceu, la Colegiul Tehnic Domnul Tudor.

Tema cercurilor pedagogice de pe semestrul I este Adaptarea demersului didactic la nevoile elevilor și realizarea unei evaluări ritmice. Tradițional și modern în predarea Religiei”.

Cei prezenți vor asista la lecții practice, lecții model susținute de către cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 14 pentru ciclul gimnazial, și de la Colegiul Tehnic Domnul Tudor pentru ciclul superior al liceului.

În cadrul întâlnirilor, profesorii vor mai fi informați cu privire la alte acțiuni care vor avea loc în luna decembrie, respectiv “Crăciunul de ieri, Crăciunul de astăziși faza pe școală a Olimpiadei de Religie.

Comentarii Facebook


Știri recente