Centrul social „Sfânta Ecaterina” din Craiova și-a cinstit Ocrotitoarea

Centrul de informare și consiliere pentru persoane cu dizabilități „Sfânta Ecaterina” din Craiova, a Asociației Vasiliada, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, și-a cinstit marți, 25 noiembrie, Ocrotitoarea, Sfânta Mare Muceniță Ecaterina. Cu acest prilej, beneficiarii Centrului au participat la slujba Sfintei Liturghii săvârșită la Biserica Mântuleasa, care și-a sărbătorit hramul. La final, un sobor de preoți a oficiat o slujbă de Te Deum la Centrul „Sfânta Ecaterina”, pentru toată facerea de bine primită de la Dumnezeu.

„Ziua în care sărbătorim Ocrotitoarea acestui așezământ social este o zi încărcată cu emoție și bucurie, fiecare dintre noi, atât beneficiar cât și specialist în cadrul Centrului, ne îndreptăm rugăciunea de mulțumire către Sfânta Mare Muceniță Ecaterina și nădăjduim că și în anul care va veni va veghea asupra activității noastre”, a declarat Daniela Popa, coordonatorul Centrului „Sfânta Ecaterina”. Alături de specialiștii centrului, beneficiarii au participat la seminarul duhovnicesc care a avut ca temă Viața și minunile Sfintei Mucenițe Ecaterina, după cum aflăm de la Gabriela Firu.

Centrul de informare și consiliere pentru persoane cu dizabilități „Sfânta Ecaterina” a fost înființat în anul 2007, cu scopul de a facilita integrarea socială și economică a persoanelor cu dizabilități, prin oferirea serviciilor de mediere socială în vederea găsirii unui loc de muncă, consiliere individuală și de grup, activități de socializare și petrecere a timpului liber, terapie ocupațională.

Comentarii Facebook


Știri recente