Centrul de Igienă pentru Mamă și Copil va fi renovat

În incinta „Centrului de Igienă pentru Mamă și Copil” a avut loc o întâlnire de lucru între conducerea Sectorului Social-Misionar al Episcopiei Caransebeșului și reprezentanți ai SC TMD Friction România SRL, după cum ne-a precizat Pr. Nicolae Codrea.

În această perioadă, „Centrul de Igienă pentru Mamă și Copil” din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeșului va intra într-un amplu proces de renovare. O parte importantă din fondurile necesare renovării așezământului social au fost alocate de către SC TMD Friction România SRL în urma unei sponsorizări.

„La începutul acestei săptămâni am avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai SC TMD Friction România SRL în care am arătat care sunt activitățile social-filantropice desfășurate de către Episcopia Caransebeșului, atât la nivel local, în cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare”, cât și la nivel județean prin intermediul centrelor noastre sociale și de tineret. Ne bucurăm pentru că am primit această sponsorizare foarte importantă pentru noi, ne dorim să creem o legătură puternică între Episcopia Caransebeșului și SC TMD Friction România SRL și suntem siguri că împreună vom realiza lucruri frumoase pentru toți cei care se află în suferințe și nevoi”, a mărturisit pr. cons. Gabriel Gozman-Pop, consilierul social-misionar al Episcopiei Caransebeșului.

„Centrul de Igienă pentru Mamă și Copil” din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeșului funcționează din 10 mai 2006 și are ca scop major prevenirea abandonării, neglijării și abuzul asupra copiilor. Este un serviciu pentru prevenirea separării copilului de mamă, de tip rezidențial, organiuzat pe model familial, a cărui misiune este de a permite formarea, menținerea și întărirea legăturilor familiale, precum și sprijinirea familiei pentru asumarea responsabilităților parentale.

Comentarii Facebook


Știri recente