Centrul de educație și îngrijire „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeșului a început înscrierile

Centrul de educație și îngrijire „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeșului a anunțat calendarul de înscrieri pentru noul an școlar.

Părinții care doresc să își înscrie copiii la cursurile centrului trebuie să depună un dosar cu actele necesare între 18 iunie și 31 iulie.

Misiunea Centrului de educație și îngrijire „Sfântul Vasile cel Mare” este de a oferi activități educaționale, recreative şi de îngrijire specializată copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani și de a preveni abandonul școlar.

Centrul a fost deschis în toamna anului trecut și asigură asistența socială, religioasă şi medicală pentru cei peste 200 de copii beneficiari.

„Noi încercăm să venim în sprijinul familiilor defavorizate cu mai mulți copii și cu lipsuri materiale. Avem grijă, fiind un așezământ al Bisericii, să creștem copiii aceștia într-un mod frumos alături de Hristos, ținându-i și crescându-i în Biserică”, a afirmat părintele Gabriel Gozman, consilier social în cadrul Episcopiei Caransebeșului, la deschiderea centrului.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta reprezentanții centrului la numerele de telefon: 0766283351 (Mökesch Violeta  – asistent social copii antepreșcolari) și 0766549129 (Pocrean Laura  – asistent social copii școlari).

Foto credit: Episcopia Caransebeșului


Știri recente