Cateheză și rugăciune în Protoieria Mioveni

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Administrativ Bisericesc – Biroul de Cateheză și Activități cu tineretul din Protoieria Mioveni a organizat numeroase activități catehetice în Parohiile care au hramul Adormirea Maicii Domnului, informează eparhiaargesului.ro.

În Parohia Merișani, părintele Dănciulescu Leonard a prezentat în cuvântul catehetic importanța Fecioarei Maria, Născătoarea de Dumnezeu în istoria mântuirii neamului omenesc.

În Parohia Voroveni părintele Rizescu Alin a realizat o Cateheză cu tema Maica Domnului -Ocrotitoarea românilor, iar în Parohia Calotești s-a prezentat cuvântul catehetic Fecioara Maria – Mijlocitoarea creștinilor. De asemenea părintele Toroabă Ion Ștefan a zugrăvit-o pe Maica Domnului drept model desăvârșit al femeii creștine.

Bucuria celor prezenți la aceste activități a fost sporită de darurile oferite copiilor și tuturor credincioșilor de slujitorii parohiilor implicate.

Comentarii Facebook


Știri recente