Cateheză și milostenie pentru copiii de la Mânăstirea Dumbrava din județul Alba

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Administrativ Bisericesc – Biroul de Cateheză şi Activităţi cu Tineretul și Sectorul Social, Filantropic și de Misiune în parteneriat cu GPP O lume minunată, Colegiul Național Vlaicu Vodă, Școala Gimniază Mircea cel Bătrân, GPP Academia Piticilor, Școala Gimnazială Cicănești și Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului a derulat Proiectul de Voluntariat Catehetico-Social-Filantropic: Dăruiești, deci exiști! – ediția a I-a, informează eparhiargesului.ro.

Acțiunea, în care s-au strâns alimente, produse sanitare, hăinuțe, jucării, rechizite și bani, a fost inițiată de doamna profesoară Doina-Vasilica Mateescu de la GPP O lume minunată– G.P.N. nr. 1-structură care a făcut parte și din delegația din partea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului împreună cu doamna profesoară Raluca-Mihaela Spînu de la GPP O lume minunată– G.P.N. nr. 1-structură și Pr. Vasile Ilina – Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protopopiatului Curtea de Argeș.

Prin dărnicia copiilor, părinților, cadrelor didactice și a domnilor Eana Florin și Oae Haralambie s-a adus bucurie copiilor de la Mânăstirea Dumbrava din județul Alba, aflați în suferință.

Arhimandritul Vasile împreună cu obștea a mulțumit celor care au contribuit la această danie.

Legătura dintre Școală și Biserică s-a concretizat printr-o frumoasă acțiune de suflet care a adus un zâmbet pe chipul unor copii.

Comentarii Facebook


Știri recente