Cateheza lunară cu tinerii frăției NEPSIS

În sera zilei de marți, 25 martie 2014, a avut loc cateheza lunară a Preasfințitului Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, adresată tinerilor ortodocși aparținând frăției Nepsis de la Roma și împrejurimi, după cum informează episcopia-italiei.it.

Întâlnirea a avut loc la Parohia „Sfântul Prooroc Ieremia” din Guidonia – Italia, păstorită de Părintele Sebastian Cosma. La deschidere, un grup de tineri ai acestei parohii a susținut un scurt program artistic și religios. Cateheza cu tema Buna Vestire a cuprins o parte de tâlcuire a textului acestei Sfinte Evanghelii și o amplă dezbatere provocată de numeroasele întrebări ale tinerilor și ale copiilor.

Spre finalul întâlnirii a fost prezentată și explicată icoana Bunei Vestiri. Programul s-a încheiat cu o agapă frățească oferită de credincioșii acestei parohii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…