Catedrala Naţională | Se execută lucrări cuprinse între cotele +36 şi +50

Pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului se lucrează într-un ritm foarte intens, ne-a transmis Ing. Vasile Crăcăoanu, consilier patriarhal. În acest moment se execută lucrări cuprinse între cotele 36 şi 50, în zona turlei Pantocrator, şi între cotele 36 – 45 pe toate celelalte zone.

Datorită condiţiilor meteo favorabile, în acest moment, toate cele 11 zonele de lucru sunt acoperite. Cei 860 de muncitori sunt împărţiţi în trei schimburi, astfel că se lucrează 24 de ore din 24, în afară de duminici.

Se execută toate tipurile de lucrări necesare acestor etape în şantier: montaj structură rigidă, montaj armătură flexibilă, execuţie zidărie interioară şi exterioară din blocuri ceramice pline şi cu goluri, inclusiv lucrări de cofrare şi betonare, a declarat Ing. Vasile Crăcăoanu.

Pentru a nu exista sincope în executarea lucrărilor, şantierul este aprovizionat cu materialele necesare desfăşurării activităţii într-un ritm optim.

Detalii despre etapele construirii locașului de cult, despre arhitectură, dar și despre simbolistică puteți afla consultând site-ul catedralaneamului.ro.

construimcatedrala.ro

Comentarii Facebook


Știri recente