Catedrala Mântuirii Neamului

Edificarea unei catedrale în București închinată cinstirii după cuviință a celor care s-au jertfit, de-a lungul întregii noastre istorii, pe altarul credinței, libertății, demnității și unității neamului, își are adânci rădăcini în istoria poporului român. Greutățile vremurilor și neputințele oamenilor au făcut ca și în privința edificării unei catedrale-simbol să fim în urma celorlalte popoare ortodoxe. Credincioșii de pretutindeni au acum ocazia să contribuie la construirea celui mai important lăcaș de cult al românilor ridicat în timpurile noastre: Catedrala Mântuirii Neamului. Cei care donează deja constant o sumă de bani, sunt conștienți de faptul că puținul lor de acum se va materializa într-un simbol al tuturor românilor.

„Această Catedrală a Mântuirii Neamului înseamnă o jertfă. Consider un gest deosebit crearea acestui spațiu pentru că, deși suntem foarte legați prin tot felul de tipuri de rețele pe internet, totuși suntem foarte singuri. Această reuniune sub o aceeași cupolă cred că este foarte importantă”, a mărturisit Dr. Irina Hasnaș, compozitor și muzicolog.

Aflați care sunt modalitățile prin care puteți contribui la ridicarea viitoarei catedrale patriarhale accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente